Onze mensen

Heb je vragen over deze club? Stel ze gerust!

Neem contact op

No items found.

Onze mensen

Grote variatie aan deskundigheid in huis

Care4Kidz biedt een grote variatie aan vormen van hulp. Dat betekent dat we ook veel verschillende typen hulpverleners in huis hebben met een grote variatie aan deskundigheid. Het betekent ook dat we de mogelijkheid hebben te zoeken naar een zo goed mogelijke match, want een goede relatie met de hulpverlener is een belangrijk eerste begin.

Ondanks dat er soms een duidelijk onderscheid is tussen de behandeling en begeleiding die we bieden, is er ook een grijs gebied waarin de verschillen tussen behandeling en begeleiding helemaal niet zo duidelijk zijn. We zien ons aanbod dan ook als een breed spectrum van mogelijkheden om een passend antwoord te geven op de vraag. Zonodig combineren we expertise uit beide takken.

We werken daarnaast ook continue aan de verbinding tussen de behandel- en begeleidingsteams omdat we denken dat dit van meerwaarde is voor de inhoud van ons werk en de kwaliteit van onze hulp verbetert.

Onze teams

Care4Kidz werkt met verschillende teams: behandelteams en begeleidingsteams. Lees hier meer over onze teams.

Kwaliteit

Care4Kidz besteedt veel aandacht aan het waarborgen van de kwaliteit van de zorg die we aanbieden. Lees daar hier meer over.

het team

No items found.
Kunnen wij je helpen?
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.