NEXT LEVEL

Heb je vragen over deze club? Stel ze gerust!

Neem contact op

No items found.

NEXT LEVEL

NEXT LEVEL is een deeltijd begeleidingsproject voor kinderen en jongeren tussen 6 en 18 jaar, die dreigen uit te vallen, of die kort geleden al uitgevallen zijn op school.

Deeltijdbegeleiding voor schooluitvallers

Soms gaan kinderen en jongeren door problemen steeds minder naar school. Schooluitval kan dan een blijvend gevolg zijn, wat een negatief effect op hun ontwikkeling kan betekenen.

Binnen ons project NEXT LEVEL werken we, intensief en op maat, samen met de onderwijsinstelling om de gestagneerde ontwikkeling vlot te trekken. 

Ons doel is om de kinderen en jongeren binnen een afgebakende periode te helpen weer volledig terug naar school te gaan, of om te zoeken naar een ander passend perspectief.

Door ook op school ambulante ondersteuning te bieden, vergroot NEXT LEVEL de slagingskans op een succesvolle terugkeer naar school.

Deeltijdbegeleiding en onderwijs op één locatie

We bieden deeltijdbegeleiding in combinatie met onderwijs op onze eigen locatie aan. De kinderen en jongeren blijven ingeschreven op hun huidige school en er vindt intensieve afstemming en samenwerking plaats.  

Gezinsbegeleiding gedurende het traject

Bij al onze vormen van begeleiding werken we intensief met de kinderen en jongeren, maar natuurlijk ook met de overige gezinsleden. Gedurende onze begeleiding blijven we steeds in dialoog met het gezinssysteem van het kind of de jongere. 

Aanmelden en meer informatie

Aanmelden voor NEXT LEVEL kan door het onderstaande formulier in te vullen, of te mailen naar aanmelden@care4kidz.nl.

Download voor meer informatie de flyer onderaan deze pagina. Of neem ter consultatie contact op met Guido Smianotto via 06 - 40 71 31 23 of met Sjors Kieboom via 06 - 48 51 11 62.

Deeltijdbehandeling Care4Kidz - IZEO

Naast NEXT LEVEL, biedt Care4Kidz ook het behandeltraject IZEO (Integraal Zorg en Onderwijs). Bij IZEO richten we ons op kinderen en jongeren die al langdurig uitgevallen zijn binnen het onderwijs en diagnostiek en / of behandeling nodig hebben van onderliggende (psychiatrische) problematiek.

Terug naar Aanbod

Download NEXT LEVEL flyer

het team

No items found.
Kunnen wij je helpen?
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.