Logeren

Heb je vragen over deze club? Stel ze gerust!

Neem contact op

No items found.

Logeren

Wij bieden aparte logeerweekenden voor kinderen en pubers aan, zodat ieder kind in een groep met kinderen van zijn/haar eigen leeftijd erop uit is. De activiteiten passen we aan de leeftijd van de kinderen aan.

Elke groep bestaat uit 4 of 5 kinderen/jongeren en wordt begeleid door professionele medewerkers. We proberen zoveel mogelijk met vaste groepen en vaste begeleiders te werken, om de jongeren veiligheid en houvast te bieden. Uit ervaring blijkt dat versnippering van zorg weinig meerwaarde biedt in de ontwikkeling van jongeren en hun gezinssystemen.

Locaties

Wij verblijven vaak op Landal GreenParks in Vaals of Roompot Weerterbergen in Weert. De parken en omgeving bieden een perfecte mogelijkheid om leuke activiteiten te organiseren voor de jongeren. We organiseren verschillende binnen- en buitenspelen en maken gebruik van de vele faciliteiten die de accommodatie en de omgeving ons bieden.

Praktische informatie

Een weekend duurt van vrijdag 18.00 uur tot zondag 16.00 uur. Het vervoer van en naar de afgesproken plek dien je als ouder zelf te verzorgen. Wanneer dit niet mogelijk is, kijken we  samen met jou naar andere opties.

het team

No items found.
Kunnen wij je helpen?
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.