Ambulante behandeling

Heb je vragen over deze club? Stel ze gerust!

Neem contact op

No items found.

Ambulante behandeling

Wat is ambulante behandeling?

Bij een ambulante behandeling doen we wat nodig is om de behandeling vorm te geven, terwijl het kind of de jongere gewoon thuis woont. Soms betekent dit dat de behandeling op één van onze locaties plaatsvindt, of dat onze medewerkers bij de kinderen en jongeren in hun eigen omgeving langs gaan. De ervaring leert dat de meeste mensen het beste herstellen in hun eigen sociale omgeving.

Hoe gaan we te werk?

Elk behandeltraject start met het formuleren van doelen: wat willen we samen met de behandeling bereiken? Afhankelijk van de afgesproken doelen, hebben we bij Care4Kidz de mogelijkheid om verschillende medewerkers bij de behandeling te betrekken. Tegelijkertijd proberen we zorgvuldig aandacht te hebben voor een goede match met de juiste behandelaar en zo weinig mogelijk wisseling daarin.

Wij hechten veel waarde aan een goede onderlinge relatie met iedereen die bij de behandeling betrokken is, omdat wij geloven dat deze bijdraagt aan een goed eindresultaat. Daarom investeren wij heel bewust in het opbouwen van deze relaties. Zo komen we tot een situatie waarin het kind, de jongere en zijn/haar gezin zich gehoord en gezien voelen, ook wanneer zich verschillen van mening voordoen.

Meer informatie

Wil je meer informatie hebben over onze ambulante behandeling? Neem dan contact met ons op.

Hulp op weg naar je herstel. Dichtbij huis, school en de mensen die belangrijk voor je zijn

Terug naar Aanbod

het team

No items found.
Kunnen wij je helpen?
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.