Vacature: Medewerker huishoudelijke ondersteuning bij Care4kidz

Werken bij Care4Kidz betekent werken in de Kind en Jeugd GGZ vanuit een snelgroeiende, energieke, dynamische zorgorganisatie waarin we op professionele wijze optimale zorg verlenen aan kinderen/ jeugdigen en hun gezinnen die hulp zoeken.

Functieomschrijving

Care4Kidz is een organisatie, die kinderen en jeugdigen met psychosociale en/of een psychiatrische problematiek begeleiding en behandeling biedt in de vorm van individuele ambulante behandeling en deeltijdbehandeling.

Om ons team per direct te versterken, zijn we op zoek naar een huishoudelijk medewerker/ster voor minimaal 8 -16 uur per week. De standplaats is in overleg en zal onze locatie in Schimmert en/of Geleen betreffen.

Jouw profiel 

Je hebt kennis van en ervaring met schoonmaakmethoden en hygiëneregels. Daarnaast heb je gevoel voor hygiëne in van belang van schoonmaakwerk. Je kunt goed zelfstandig  en gestructureerd werken. Vriendelijk en correct gedrag is vereist in contacten met medewerkers, bezoekers en cliënten, tijdens de werkzaamheden. Je beschikt over sociale vaardigheden als tact, integriteit en inlevingsvermogen en je bent jezelf bewust van een professionele werkrelatie. Je beschikt over voldoende mondelinge Nederlandse uitdrukkingsvaardigheden en hebt een flexibele werkinstelling.

Takenpakket

  • Het verrichten van schoonmaakwerkzaamheden en licht huishoudelijke taken binnen

de verschillende algemene ruimten (werkruimten, sanitair, keuken, opslag, algemene

ruimten) in het (de) gebouw(en), volgens vastgesteld schema.

  • Het verzamelen van afval en vuil en zorgdragen voor de afvoer, opruimen van diverse opslag ruimten.
  • Het signaleren van een tekort van de voorraad schoonmaakmiddelen, levensmiddelen en het

doorgeven van de benodigdheden aan de leiding.

  • Het signaleren van gebreken aan gebouwen en het melden van deze gebreken aan de leidinggevende.
  • Het bewaken van de houdbaarheid van bewaarde levensmiddelen
  • Het deelnemen aan werkoverleg wanneer door leiding gewenst.

Functie-eisen

  • Geen specifieke opleiding vereist.
  • Kennis van schoonmaakvoorschriften is vereist.
  • Kennis van de regelgeving ten aanzien van veiligheid, Arbo en milieu.
  • Om in aanmerking te komen voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd, zinvol en zelfstandig werk in een professionele en prettige werkomgeving. Je kunt bij ons rekenen op inschaling volgens de geldende CAO-GGZ, FWG 30 op basis van ervaring en een marktconforme reiskostenvergoeding. Afstemming over de contractvorm en -duur zal in nader overleg plaatsvinden.

Informatie en reageren

Hebben we je interesse gewekt met deze vacature,  dan vragen we je om een brief met motivatie en CV te sturen naar linda@care4kidz.nl voor 2 juli 2018. Voor vragen over de procedure en/of de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Linda Reijnders, manager behandelzaken via telefoonnummer 06 40310743.

 

 

Behandelen / Begeleiden